Pendarovski e lëshon kolltukun e presidentit (FOTO)

stevo-pendarovski-2-752x380

Presidenti Stevo Pendarovski e ka lëshuar kolltukun e presidentit. Ai nuk ka dhënë dorëheqje, por kolltukun ua ka lëshuar fëmijëve nga shkollat fillore Kole Nedelkovski dhe Kuzman Josifovski-Pitu, që e kanë vizituar në kabinet, në kuadër të ditëve të hapura të kabinetit.