“Shen Valentini” vjen shumë artistikisht nga Esad Rexhepi

Ai është djalë i një prej familjes shqiptare me plot artistë. Po flasim për muzikantin Esad Rexhepi i cili jeton dhe vepron në Kanada por me origjinë nga Gjilani sapo ka sjellë projektin muzikor me videoklip ” Shën Valentini”. Ai nihet më shumë si muzicient por ka edhe disa këngë të cilat mendon se tju realizojë dhe videoklipe e ri sjellë për publikun siç është kënga kushtuar të dashuruarve por ishte punuar dhe shkruar shumë vite më herët në 2012 por duke kujtuar edhe violinistin e shquar që kishte punuar për këtë këngë Eroll Dogani i cili ndërroi jetë një vit më parë. Kënga gjendet në kanalin Youtube dhe është mjaft e bukur.