Kadan Duraj e bënë hitin – “Hallall po ta bënë zemra” kënga që po dëgjohet kudo (Video)

kadaj

Është këngëtar i afirmuar prej shumë vitesh, që publiku e njeh mirë. Kadan Duraj, është zëri që jehon bukur, e që e ndez atmosferen sa herë që ia merr këngës.

Kadan Duraj pak kohë më parë lansoj albumin e radhës me muzikë live, ndërkaq tani sapo ka edituar projektin e ri muzikor.

Këngëtari i njohur, vjen me videoklipin e këngës me titull “Hallall po ta bon zemra”, që u mirëprit me të paren nga publiku.

Teksti dhe muzikë është punuar nga Arben Beha, orkesteimi nga Fisnik Bajrami, në klarinet Astrit Osmani, ndërkaq videoklipi është punuar mjeshtërisht nga “Videoart”-Ilir Ahmeti.

“Hallall po ta bon zemra”, është nga ato këngë që dëgjohen me kënaqësi, andaj ju ftojmë ta ndiqni.