Kuvendi miratoi Ligjin për Prokurorinë Publike

Në kuvendin e Maqedonisë së Veriut ka filluar seanca për votimin e Ligjit për Prokurorinë Publike.
Herën e parë kur u hodh në votim për Ligjin 74 deputetë ishin për ndërsa 32 ishin kundër.
Kryetari i Kuvendi tha se e anulon votimin dhe e përsëritë.
Në votimin e dytë, me 80 vota “Për”, përmbajtur nuk kishte, kundër gjashtë, u miratua Ligji për Prokurori Publike, raporton SHENJA.