Premierë/”Ma lova”, projekti i ri muzikor nga GEGA (Video)

gega

Ka një zë unik, të jashtëzakonshëm. Me një shikim ‘vrastar’ dhe butësi në interpretim, shoqëruar nga një vokal prej një ylli të vërtet. Gega quhet këngëtari i cili ka shkëlqyer në industrinë muzikore shqiptare, si një premtim serioz që i bëhet të ardhmes, duke i thënë se profesionalizmi do të jetë i pranishme si në nivelin artistik ashtu dhe atë të paraqitjes skenike. Me zërin e ti të ëmbël e melankolik ka befasuar në secilin interpretim. Kënga e re nga Gega mban titullin “MA LOVA” , Kënga menjeher pas publikimit është vershuar nga klikimet dhe komentet shumë pozitive.