Ish presidenti Ivanov evakuohet në Australi (VIDEO)

Gjatë vizitës së tij në Australi, ish presidenti Gjorgje Ivanov ka mbajtur një fjalim në mbërëmjen e donatorëve ku gjatë fjalimit ka nisur të bie alarmi e ku të gjithë të pranishmit kanë lëshuar sallën dhe janë evakuar derisa kanë ardhur ekipet e shpëtimit dhe zjarrfikësit, shihni në vazhdim pamjet: