25 vjeçari me alergji të rrallë …. nga orgazma

Një burrë tregoi se cilat ishin simptomat që ai vërejti alergjinë nga orgazma, kështu u detyrua të përdorte medikamente.

Nga orgazma ai kishte simptoma të ngjashme me gripin, ndjente mjegullim të trurit, ankth dhe lodhje.

Duke u bazuar nga informatat e mjekut të tij Dr Jose Bolanos të cilat u publikuan në Raportet e Rastit Urologjik, këto simptoma mund të zgjasin me javë, raporton “Daily Star”, transmeton lajmi.net.

Në raport, studiuesit thanë se simptomat filluan në 16 vjet me pjekuri seksuale dhe vazhduan deri në kohën e sotme, pavarësisht nëse ejakulimi ka ndodhur përmes masturbimit ose marrëdhënies me një partnere femër.

Mjekët kryen teste të gjera mbi personin dhe zbuluan se ai kishte një gjendje të quajtur “sindromë e sëmundjes pas orgazmës” (POIS). /Lajmi.net/