29 vjeçare, por më tërheqëse nuk keni parë deri më tani (FOTO)

Ajo së fundmi u kthye nga Turqia ku bëri operacionin e saj të dytë te të pasmet.

Jemma Lucy ishte në humor të mirë për të treguar rezultatet derisa kishte dalë për tu relaksuar.

Ylli reklamoi linjat e saj me një kostum të ngushtë.

29 vjeçarja nuk kishte mbathje kur reklamoi gjoksin dhe të pasmet.

Shiko Fotot: