336 të infektuar nga Covid-19 në Maqedoni

Siç mëson nmk-post gjatë 24 orëve të fundit në vend janë kryes 1181 testime dhe pozitiv kanë rezultuar 336 persona, ndërsa kanë vdekur 32 persona, ndërsa të shëruar ka 544 /Northmacedonia-post/