368 të shëruar, 160 të infektuar dhe tre viktima nga Covid-19 në Maqedoni

Në 24 orët e fundit janë bërë 2172 testime, ndërsa 160 raste të reja të covid-19 janë regjistruar në:

 • Shkup 38
 • Tetovë 20
 • Kumanovë 19
 • Gostivari 13
 • Shtip 10
 • Strugë 9
 • Kichevë 8
 • Sveti Nikole 5
 • Prilep 4
 • Ohër 4
 • Kochani 4
 • Kavadarci 4
 • Veles 3
 • Demir Hisar 3
 • Strumicë 2
 • Makedonski Brod 2
 • Pehchevë 2
 • Berovë 2
 • Vinicë 2
 • Delçevo 1
 • Negotino 1
 • Probistip 1-Dibër 1
 • Bitola 1
 • Valandovë 1

Të vdekur tre pacientë, dy pacientë nga Shkupi (60 g dhe 72 vjeç) dhe një pacient nga Gostivari (53 vjeç).

Sot Instituti për Shëndetin Publik regjistron 368 pacientë të shëruar nga:

 • Shkup 117
 • Dibër 60
 • Gostivar 42
 • Kumanovë 34
 • Tetovë 32
 • Shtip 18
 • Sveti Nikole 16
 • Strumicë 13
 • Kriva Palanka 9
 • Prilep 5
 • Kavadarci 5
 • Negotino 3
 • Probistip 3
 • Gjevgjelia 2
 • Koçani 2
 • Radovish 1
 • Krushevë 1
 • Makedonski Brod 1
 • Berovë 1
 • Vinicë 1
 • Kichevë 1
 • Resen 1

Gjithsej 123122 testime covid janë bërë në vend-19. Sot nuk ka testime brenda shfaqjes.

Numri i përgjithshëm i covid të diagnostikuar në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 12515, numri i pacientëve të shëruar është 9030, dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 2950.