5 të vdekur, 120 të infektuar dhe 125 të shëruar nga Covid-19 në Maqedoni

Në 24 orët e fundit janë bërë 1367 testime, dhe janë regjistruar 120 raste të reja të covid-19 në:

 • Shkup 63
 • Kumanovë 4
 • Dibër 6
 • Shtip 4
 • Prilep 2
 • Tetovë 14
 • Strugë 6
 • Veles 2
 • Bitola 1
 • Ohër 4
 • Gostivar 12
 • Sveti Nikole 1
 • Kërçovë 1

Vdesin 5 persona, dy pacientë nga Shkupi, njëri nga Kumanova dhe dy pacientë nga Tetova.

Sot Instituti për Shëndetin Publik regjistron 125 persona të shëruar nga:

 • Shkup 82
 • Shtyp 1
 • Tetovë 30
 • Strugë 2
 • Bitola 2
 • Gostivar 2
 • Kochani 4
 • Pehchevë 1
 • Resen 1

Deri më tani janë bërë gjithsej 69.426 testime covid në vend-19. Sot nuk ka testime brenda shfaqjes.

Numri i përgjithshëm i covidit të diagnostikuar në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 7244, numri i pacientëve të shëruar është 3324, të vdekur dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 3569.