657 të infektuar, 920 të shëruar dhe 31 viktima nga Covid-19 në Maqedoni

0
17

Ministria e Shëndetësisë informon se janë kryer 2347 teste në 24 orët e fundit dhe janë regjistruar 657 raste të reja të Covid-19 në Maqedoni.

Gjithashtu Instituti i Shëndetit Publik regjistron 920 pacientë të rikuperuar dhe 31viktima nga virusi korona./nmk-post.com