Aksident i rëndë trafiku në autostradën Gostivar-Tetovë

0
424
Aksident i rëndë trafiku në autostradën Gostivar-Tetovë në km17
Një makinë me tabela të Zvicrës dhe një me të Tetovës janë aksidentuar ku si pasojë e kësaj janë lënduar pesë persona.
Momentalisht autostrada është bllokuar në njërën kahje (nga Gostivari për në Tetovë)
Makinat lëvizin nga rruga regjionale Gostivarë-Tetovë në kyçjen e fshatit Kamjan./Alsat.mk