Albi Qamili për Zejd Rexhepin: I kamufluar nën petkun fetar e kombëtar

Përfaqsuesi i Lëvizjes Besa, Albi Qamili përmes një statusi në rrjetin social Facebook i është përgjigjur deputetit të Alternativës, Skender Rexhepi Zejdi në lidhje me akuzat e këtij të fundit që pati ndaj ndërmarjes Hekurudhat Transport.

Qamili shkruan se Rexhepi nuk ka aspak kredibilitet të flet për moral politik pasi në opinion njihet si keqpërdoruesi i parave të jetimave, shoqatave joqeveritare, keqpërdoruesi i ndihmave humanitare për skamnorët.

Sipas tij, deputeti Zejd Rexhepi brenda dy viteve në qeveri ka arritur të bëj qindra mijëra euro kapital në favor të tij.

Të gjithë ata që e njohin dhe kanë dëgjuar se kush është Skender Rexhepi i kamufluar në Zejd, me automatizëm…

Posted by Albi Qamili on Wednesday, January 13, 2021