Angjela për ndarjen nga Lirim Kastrati: Jemi të detyruar të jetojmë bashkë

0
91

Edhe pse kanë konfirmuar ndarjen, Angjela dhe Lirim Kastrati kanë ruajtur raportet miqësore mes vete dhe më e rëndësishmja është se kanë renë dakord të rrisin vajzën bashkë.

Edhe pas ndarjes nga futbollisti, modelja po jeton në Budapest, më konkretisht ish çifti, jetojnë ende bashkë, sipas Angjelas ata po jetojnë bashkë për shkak të dados.

“Kemi një dado që jeton me ne, është dashur që gjysmën e kohës të kaloj më mua dhe gjysmën me Lirimin, port ani jemi duke pritur letrat për ardhjen e saj në Kroaci”, tha modelja,

Sipas modeles, lidhja e tyre nuk kishte më mirëkuptim dhe nuk e shihnin të ardhmen bashkë../Indeksonline/