Arbenita takon më në fund Feron (FOTO)

Karantina e detyroi çiftin e njohur të showbiz-it, Feron dhe Arbenita Ismajlin, të qëndronin të ndarë nga njëri-tjetri, pasi ajo ngeci në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ndërsa Fero ndodhej në Gjermani.

Dyshja ka qenë gjatë gjithë kohës në kontakt dhe herë pas here kanë realizuar edhe video live me njëri-tjetrin në Instagram.

Mirëpo, sigurisht që asgjë nuk krahasohet me takimin live dhe Fero e Arbenita janë takuar. Malli ishte i madh saqe moderatorja s’e mbajti dot lajmin vetëm për vete.

Pasi publikoi një foto në InstaStory, ajo tregoi se e ka takuar më në fund “burrin”, siç e quan ajo Feron.

“Ps: Erdha te burri pakëz”– janë fjalët e Arbenitës ne foton e postuar ne insta.

arbenita
fero arbenita
fero arbenita
FERO ARBENITA
fero arbenita
fero arbenita
ARBENITA fero
FERO ARBENITA
arbenita fero