Arrestohet për kërcënim një person nga Tetova

Dje në orën 15.00 efektivët e policisë të SPB Tetovë e kanë privuar nga liria 40-vjeçarin H.F. nga Tenova e Tetovës, i cili rreth orës 10 e 20 minuta në Gradec të Gostivarit kishte kërcënuar 39-vjeçarin H.Z. Sipas raportit, i njëjti i kishte drejtuar armën atij dhe kishte kërkuar të hynte në automjetin e tij, ku shkak i ndodhisë kanë qenë marrëdhënieve të tyre të pazgjidhura pronësore-juridike.
Merren masa për zbardhjen dhe dokumentimin e çështjes.