Arta Nitaj kërkon një gjë nga qeveria

0
34

Arta Nitaj si duket e ka të pa mundur të qënroj pa palestër.

Ajo që nga vendimi i Qeverisë për mbylljen e palestrave ka reaguar dhe nuk i ka pëlqyer fare ky vendim.

Së pari, ajo e shpreh e mllefosur duke e shpërndarë një postim ku vendimi i Qeverisë quhej si skandaloz.

Reagim pati prap, ku Arta ka kërkuar hapjen e palestrave./Kosovajra/