Artistët e kombit në mbështetje të kryeministrit të parë shqiptarë në RMV

Vëllau i dëshmorit Avni Klinaku, artisti i mrekullueshëm nga Kosova, Hysni Klinaku, përmes një videomesazhi ka sjellur porosinë e tij që me 15 korrik, masovikisht të gjithë shqiptarët të dalin dhe votojnë kryeministrin e parë shqiptar në Republikën e Maqedonisë së Veriut. Në këtë mënyrë realizohet ëndërra jonë e përbashkët dhe realizohet amaneti i dëshmorëve që dhanë jetën për liri , thotë Klinaku. Për më shumë ndiqeni videon e plotë!