Atyre grimi i zakonshëm nuk u mjafton, ato zbukurohen kështu

Femrave shpesh u japin këshilla që me rastin e vënies së grimit të përpiqen të duken sa më natyrshëm dhe të zgjedhin tone neutrale apo paleta ngjyrë lëkure.

Këto vajza, transmeton Telegrafi, kanë vendosur që të thyejnë stereotipat dhe në vend të ngjyrave neutrale kanë zgjedhur nuanca të theksuara dhe të zjarrta si në fytyrë ashtu edhe në flokë.

Flokë ngjyrë vjollce

Flokët e shkurtër purpurt dhe hijesimi i gjelbër

Flokët ngjyrë hiri dhe karmini i gjelbër

Flokët tirkiz

Flokët ngjyrë trëndafili dhe karmin ngjyrë purpurt

Karmini vjollcë dhe flokët gri

Flokët ngjyrë të gjelbër, vetulla ngjyrë ari dhe karmin të gjelbër

Flokë bionde dhe karmin të zi

Karmin ngjyrë të kaltër në të errët

Hijesimi ngjyrë portokalli dhe karmini i zi