Autoparts Ekspo 2023, panair për autopjesë në Shkup

0
25

Më 3 qershor hotel Marriott-Shkup do të jetë nikoqirë i Autoparts Ekspo (Auto Parts Expo) 2023, panair ndërkombëtar për autopjesë, në të cilin do të prezantohen prodhues të njohur të autopjesëve nga Evropa, pjesa më e madhe nga Gjermania,  por edhe nga vende të tjera të botës.

Organizator dhe nikoqir i ngjarjes është kompania e njohur Mega Auto Parts, e cila po ashtu feston 25 vjetorin e saj, dy dekada e gjysmë punë të suksesshme në tregun e Maqedonisë, duke ofruar autopjesë me cilësi origjinale nga prodhuesit më të mirë evropianë dhe botërorë.

Auto Parts Expo Skopje 2023 është i destinuar për prodhuesit dhe distributorët e pjesëve të këmbimit, dyqanet e riparimit të makinave, qendrat diagnostikuese, dyqanet e autopjesëve nga qytete të ndryshme të vendit, riparuesit e automjeteve dhe të gjitha ato kompani dhe individë që zotërojnë flotë vozitëse dhe kanë nevojë për ofertë cilësore të pjesëve të automjeteve.

Të pranishmit në panair do të kenë mundësinë të njihen me risitë dhe tendencat më të fundit ndërkombëtare në industrinë e pjesëve të automjeteve, të takohen dhe shkëmbejnë përvoja me ekspertë të lartë, të krijojnë marrëdhënie të reja biznesi dhe të vijnë me ide të reja për zgjerimin e njohurive dhe biznesit të tyre. Do të shfaqen zgjidhje të avancuara që lidhen me pjesët e këmbimit, lubrifikantët, bateritë, diagnostikimin e automjeteve, pajisjet/veglat e punishtes etj.

Në 25-vjetorin e saj kompania Mega Auto Parts edhe një herë ata duan të theksojnë se pjesët cilësore dhe origjinale të automjeteve sigurojnë performancë më të mirë të automjeteve, por në të njëjtën kohë kontribuojnë shumë në mbrojtjen dhe sigurinë në komunikacion.

“Mbrojtja dhe siguria në komunikacion është diçka që nuk duhet bërë kompromis. Prandaj, kur blejmë autopjesë, ato duhet të jenë të cilësisë së mirë dhe nga një prodhues i verifikuar dhe me reputacion. Kur blihen nga një distributor i autorizuar, ato janë më të besueshme dhe shpesh më të lira, por sigurisht që e kryejnë funksionin e tyre për një periudhë më të gjatë kohore. Blerja e pjesëve nga prodhues me origjinë të dyshimtë dhe nga tregtarë të paautorizuar nuk duhet të konsiderohet në asnjë rast si kursim, sepse gjithmonë është treguar se në planin afatgjatë jemi të dëmtuar prej saj. Automjetet prishen më shpejt dhe më shpesh, dhe siguria dhe jeta e pasagjerëve është në pikëpyetje”, theksoi z. Agim Gorçaj, pronar i Mega Auto Parts. http://megaauto.com.mk/

Mega Auto Parts merret ekskluzivisht me importin dhe distribuimin e pjesëve rezervë origjinale për automjete. Prodhuesit e këtyre pjesëve janë gjithashtu furnizues të prodhuesve të mëdhenj të automjeteve dhe pjesët e tyre përdoren për instalimin fillestar në automjete. Kjo do të thotë se pjesët janë të cilësisë së lartë, tashmë të provuara në automjete dhe të garantuara nga prodhuesit kryesorë të automjeteve. Mega Auto Parts importon pjesë nga markat që janë prodhues të drejtpërdrejtë. Në këtë mënyrë shmanget origjina e dyshimtë e produkteve të kompanive që ripaketojnë pjesë të disa prodhuesve dhe i shesin me emrin e tyre. Bashkëpunon me më shumë se 500 dyqane, servise dhe distributorë të autorizuar të veturave në të gjithë territorin e Maqedonisë dhe me këtë përfaqëson një nga kompanitë më të mëdha në biznesin AFTERMARKET me autopjesë.