Azel ylli i ri i muzikës vjen me “Don Don”

Azel është ylli i ri i muzikës që sapo ka hapëruar në tregun e muzikës moderne në vend.

Azel, ka sjell projektin me titull “Don Don”, një këngë që me të parën ka nisur ta marrë pëlqimin e publikut.

“Don Don” vjen me tekst nga vetë Azel, artisti shqiptar që jeton në Gjermani, Beat/Mix nga Ajembeni / Roëlandber, Produced: BreshkaStudio dhe videoklip atraktiv nga produksioni “Fama Event”.

Këngëtari është gati për të goditur me projekte të reja që vijnë së shpejti.

Dëgjoni “Don Don” nga Azel, këngën që do të ngjitet në krye të listes së këngëve tuaja të preferuara.