BBC “tallet” me performancën e Ronela Hajtatit në Eurovision 2022

0
75

Televizioni i njohur britanik është tallur paksa me Ronela Hajatin

Në një moment gjatë prezantimit të saj Ronela vallëzon duke rrotulluar kokën e saj dhe kjo duket se i ka rënë në sy gjigantit publik britanik.

“Kur taksi vjen për 5 minuta dhe ju ende keni nevojë t’i thani flokët e juaja”, ka shkruar BBC 3 në Twitter.

Përndryshe, Shqipëria u paraqit e para në natën gjysmëfinale të Eurovision. Nga kjo gjysmëfinale pritet që të kalojnë 10 shtete.