Beauty Cika me pije të personalizuara

Ajo është një shqiptare mjaft e njohur në fushën e bukurisë në Zvicër dhe në Europë. Po flasim për Cika e cila tashmë shohim se ka edhe pije me logon e fytyrën e saj të personalizuara ku janë rralla personazhet me marka të tilla. Beauty Cika ka edhe mjaft trofe kudo ku ka marrë pjesë si një nailartiste apo edhe në fusha të tjera të estetikës dhe bukurisë.