Besmal Shefiti pyet Komsionin zgjedhor të BDI-së: Pse ma ndaluat kandidaturën?

0
501

Shkruan Besmal Shefiti

Si anëtar i BDI-së, që i plotësoj të gjitha kriteret e parapara me Rregullore, aplikova për Anëtar të Kryesisë së Degës së BDI-së në Tetovë, por pas publikimit të Listës së vërtetuar të kandidatëve për anëtar të kryesisë së Degës së BDI-së, Dega Tetovë, ngela i habitur pse nuk jam pjesë e të njejtës.
Pyes Komisioni Zgjedhor Partiak në çfar mënyre dhe kriteresh ka bërë përzgjedhjen e kandidatëve?
Sa ka qenë objektiv i njejti dhe i njëtrajtshëm gjatë punës së vet?

P.S: Në disa Këshilla Vendorë ka nga 3 kandidat ndersa në disa ka vetem 1 kandidat, shtrohet pyetja: A ka demokraci, meritokraci, rregulla, apo duam ta minojme procesin me vetëdije ! 💣 Dua përgjigje Kryetar Ejup Rustemi