Bie Facebook dhe Instagram, probleme serioze në të gjithë botën

0
243

Mijëra përdorues të Facebook Messenger dhe Instagram kanë raportuar se kishin probleme duke përdorur të dy platforma këtë pasdite. Nga 2.30 pasdite, raportet të kenë vazhduar problemet me këto platforma.

Përdoruesit e Messenger kanë probleme me hyrjen dhe dërgimin e mesazheve, ndërsa Instagram duket se kryesisht ka probleme me lajmet.

Ndërkohë të shumtë janë njerëzit që kanë raportuar këto probleme të vazhdueshme me këto platforma që janë shumë të përdorura dhe në orarin e mbrëmjes arrijnë kulmin e përdoruesve.