Putini nuk ndalet

I fuqishmi i Rusisë është duke injoruar protestat retorike të presidentetit të Shteteve të Bashkuara, Barack Obama, dhe të kancelares gjermane, Angela Merkel, dhe është duke lëvizur edhe më brenda …

Read More