Cilën pjesë të trupit e lyen me parfum Loredana?

Loredana Zefi është ylli i rep skenës muzikore, e jashtëzakonshme në përmbajtje dhe shije.

Loredana dhe muzika e saj janë bërë tejet popullore, sidomos ne tregun e muzikës në Gjermani.

Ndryshe, edhe jeta private e Loredanes është mjaftë e përfolur, sidomos pas ndarjes nga Mozzik.

Në një nga postimet e fundit, Loredana shihet duke përdorur disa parfume.

Ajo, parfumoset në çdo pjesë të trupit.

Aromë e mirë!/kosovarja