Dafina Sadiku e sjellë hitin ”Ska Nuse Më Të Mirë Për Sivjet”

0
66

Këngëtarja Dafina Sadiku nxorri në treg një mega projekt të punuar profesionalisht dhe realizuar me zërin e sajë të veqant projekt ky i cili kalon përmasat e videoklipeve shqiptare! Pamja e saje, zëri i sajë dhe mënyra se si këndon e bëjnë mjaftë të kërkuar nga publiku këtë mëse miri e dëshmon albumi të cilin javë më parë e nxorri në treg këngëtarja Dafina Sadiku CD_në me këngë live darsmash të cilës i’a bashkangjiti dhe videoklipin fantastik të titulluar “Po I Thot Nëna Gurbetqarit” projekt ky i cili morri shume shikime dhe bëri që shumë gurbetqar të hjekin mallin me këtë këngë! Këngëtarja Dafina Sadiku dhe menagjeri i saj Blerimi përveq këngëve të mira që po sjellin duhet vlersuar për produktivitetin pasi që të rrallë këngëtarë janë kaq produktiv dhe kreativ në sjelljen e projekteve të tyre! Kënga ” Ska Nuse Më Të Mirë Për Sivjet” është vetëm një nga mega projektet e Dafina Sadikut e cila ka premtuar që nuk do ndalët asnjëhere së pruari këngë dhe projekte të reja për adhuruesit e sajë dhe të muzikës popullore! Ju ftojme ta ndiqni dhe ta shijoni këngën e titulluar ” Ska Nuse Më Të Mirë Për Sivjet” nga këngëtarja Dafina Sadiku!