Detaje të reja nga aksidenti para QT “City Mall”

0
36

Detaje të reja nga aksidenti para “City Mall”, ku vdiq një vajzë 24 vjeçe, vetura bashkë me të ka goditur edhe nje djalë të të njejtës moshë, i cili me urgjencë është hospitalizuar.

Informacionet jozyrtare i ka plasuar press24 nga burime të policisë.

Ndryshe, 24 vjeçarja që vdiq në vendngjarje ishte nga Radovishi dhe po kalonte rrugën në vizëbardha.