Digjet një veturë në Gostivar

Siç njoftojnë nga Ministria e Punëve të Brendshme, mbrëmë në ora 2:40 në mëngjes, në SPB Tetovë është raportuar për zj*arr që ka kapluar një automjet ‘Volkswagen Golf 4’ me targa të Gostivarit.
Automjeti ka qenë në pronësi të 22 vjeçarit F.K nga Gostivari i cili veturën e kishte parkuar gjysmë ore më herën në bulevardin ‘Vëllezërit Gjinovski’, përkatësisht në lagjen Maleardi.

Sipas njoftimit policor, nuk ka pasur persona të lën*duar ndërsa zja*rrfikësit e zjarrit kanë ndërhyrë dhe kanë shuar zja*rrin plotësisht.