Dokumenti që po bëhet viral në rrjetet sociale, Georgina në Arabinë Saudite ‘skllave’ e Ronaldos

0
145

Sipas një TikToker, dokumenti i ri i qëndrimit të Georgina Rodriguez përfshin një rresht ku thuhet se ajo i përket yllit portugez.

“Një grua në Arabinë Saudite nuk mund të ketë asnjë lloj pavarësie apo autonomie, kështu që asaj iu dha titulli se i përket Cristiano Ronaldos”, vuri në dukje TikToker. Përveç kësaj, ajo shpjegoi se dokumenti i identitetit tregon se çfarë roli luan ajo në jetën e tij, dhe në rastin e Georgina asaj do t’i jepej titulli “skllave”.

Sipas ekspertëve, kjo rrjedh nga kuadri ligjor në Arabinë Saudite i cili është i lidhur ngushtë me praktikimin e Islamit. Georgina dhe Ronaldo nuk janë zyrtarisht të martuar që do të thotë se ajo duhet të regjistrohet si ‘dora e djathtë’ e tij, pasi edhe ata kishin vështirësi për të marrë lejen për të jetuar së bashku.