E ëmbla e estradës ka ditëlindjen!

Ajo është e dashur për të gjithë qoftë nga fansat e shumtë por edhe nga vetë kolegët e saj. Po flasin për të ëmblën e estradës shqiptare Lori, ku sot ajo ka ditëlindjen e urimi dhe supriza e parë ka qenë nga dy koleget dhe miket nga këngëtaret Violeta Kajtazi dhe Ganja, të cilat i kanë trokitur në banesën e saj pikërisht kur ora ka shënuar datën e lindjes së saj. Më pas urime pa fund e supriza ka pasur për këngëtaren e dashur nga të gjithë Edhe 100 vite të lumtura edhe nga ne!