Elmedin Hasani në krye të Krim policisë në Tetovë

0
354

Nga sot, në krye të Krim policisë në Sektorin për Punë të Brendshme në Tetovë është emëruar Elmedin Hasani.

Hasani vjen në këtë pozitë në krye të Krim policisë nga rradhët e profesionistëve, pas një përvoje bukur të gjatë në Sektorin për punë të brendshme në Tetovë në departamente të ndryshme.

Ndryshe, Elmedin Hasani është nga fshati Sellcë e Tetovës dhe ka mbi 20 vite përvojë punë në Ministrinë e Punëve të Brendshme – Sektori për Punë të Brendshme në Tetovë.