Elvana Gjata dhe Luana Vjollca bllokojne instagramin me #puthe dhe #luanet

0
63

Rrjetet sociale tashmë janë bërë pjesë e jetës, kjo edhe nga këngetarët tanë që po promovojnë risitë e tyre sa I perket punës. Instagrami është më i frekuentuari nga ftyrat publike. Elvana Gjata e cila para pak kohësh erdhi me projektin “Puthe” ka arritur që në instagram që nga dita e publikimit te klipit të mbledhe nga fansat e saj hashtagun #puthe në fotot e postuara të cilat arrijnë numrin mbi 2500, ky hashtag i dedikohet projektit një javorë..
Me të njejtin rritëm po përparojnë edhe fansat e këngetares joshëse Luana Vjollca, e cila para pak ditësh publikoi projektin “Luanet” në bashkëpunim me Dj Blunt dhe Real 1, fotot me hashtag #luanet kanë arritur numrin mbi 500.

 

2014-07-26 19.23.52