Emyx thotë “Unë jam i njejtë”

Emyx është emër i dëshmuar në industrinë e muzikës moderne, një zë, interpretim dhe stil i veçantë.

Këngëtari që është format special dhe që njihet edhe për këngën me titull “Ajo Ajo”, sapo ka ardh me diçka tjetër interesante.

“Unë jam i njejtë” është projekti i rradhës i Emyx, që është freestyle dhe ku ai konfirmon fuqishëm talentin e tij në rep.

Muzik: Hybris
Tekst : Emyx
Producer : Ganza
Video: RKH

Ky është Emyx, një emër shpërthyes i cili nuk di të ndalet.