Era tregon këmbët superseksi pranë makinës

Këngëtarja Era Istrefi ka treguar paksa nga trupi i saj superseksi në fotografitë e fundit që ka postuar në Instagram.

Era, është duke bërë një karrierë me rënie kohëve të fundit, pasi që pas këngës BonBon, që e realizoi më 2016 dhe i solli famë ndërkombëtare, ajo nuk ka arritur të këtë një hit të atyre përmasave që është pritur.

Megjithatë, kohëve të fundit Era shihet vazhdimisht duke postuar foto nga studio, ku me sa duket është duke punuar për këngë të reja, të cilat pritet t’i sjellë në të ardhmen.

Ajo është shfaqur e veshur shkurtë, derisaka pozuar para  një makine, Era në këto foto tregon trupin e saj të tonifikuar dhe këmbët e saj superseksi derisa thotë se për “momentin është në paqe”.