Ermira ndan një tjetër imazh krahas bashkëshortit Gold Ag

Gold AG dhe Ermira janë ndër ciftet më të reja në shoubizin shqiptar.

Duke qenë kështu, cdo veprim i tyre ka interes për publikun.

Tani Ermira ndau një “selfie” krahas bashkëshortit të saj, ku dyshja shihen në veturë.