Eskalon situata në emision, “Nuk ka këtu shtet, Ministri i Jashtëm është shqiptar” (VIDEO)

0
198

Ka eskaluar debati në emisionin “Vo centar”, ndërmjet mysafirit Vllahov Micov dhe gazetarit Vasko Eftov.

Çështja se kush po e udhëheq shtetin e Maqedonisë së Veriut ka nxjerrë prej takti nacionalistin e njohur Micov.

“Nuk kemi shtet. A nuk e sheh kush na udhëheq? Kë e ke Ministër të Jashtëm?”- ka deklaruar Micov.

VIDEO