Fillon stolisja e Shkupit për festat e fundvitit!

0
30

Qendra e kryeqytetit po stoliset për festat e fundvitit. Ndonëse në kohë pandemie, megjithatë Qytetit i Shkupit edhe këtë vit shpalli tender për zbukurimin e kryeqytetit me rastin e Vitit të Ri. Qyteti i Shkupit e shpalli tenderin për zbukurimin e rrugëve, bulevardeve dhe shesheve për Vitin e Ri, me vlerë 200 mijë euro.