(FOTO) Kështu duket me flokë të mbjellura burri i Adelinës

Përveç vetës Adelina ka filluar t’i bëj ndryshime edhe burrit.

Ajo duke qenë aktive me postime të shumta, gjithmonë kalon në lajm.

Këtë herë, në imazhin e publikuar shihet që burri i saj ka mbjellur flokët dhe duket krejt ndryshe.

Gjithashtu, me përkujdesjen në fizikun çifti duken të mrekullueshëm, për më shumë, shikojeni./Kosovarja/