Getinjo përplaset me Vivienin: Ti dhe Stresi po më përdorni mua

0
78

Pas përplasjes së mbrëmshme mes Vivien dhe Stresit, Getinjo sot ka folur me Vivien.

“Ti dhe Stresi po më përdorni mua”, janë fjalët që Getinjo i tha Vivien për përplasjen mes tyre.

Shihni videon e mëposhtme për të dëgjuar bisedën e plotë mes Vivit dhe Getit.

VIDEO