Grubi: Rrënimi i objektit të egër tek Mavrovasja, vërtetim i një qeverie që nuk toleron paligjshmërinë

Rrënimi i objektit të paligjshëm tek përmendorja e hasan Prishtinë në afërsi të QT Mavrovajsa ishte hapi i dytë i qeverisë në 100 ditët e saj të para, në bashkëpunim me kryetarin e Komunës së Çairit, Visar Ganiu dhe në bashkëpunim me NP “Rrugët e Maqedonisë”. Me këtë veprim demonstruam një qeverisje ndryshe, një qeverisje e cila nuk toleron paligjshmërinë, nuk toleron korrupsionin dhe një qeverisje transparente para qytetarëve. Kështu deklaroi zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi në emisionin Klan Debat me gazetarin Selajdin Xhezairi.

Linku i videos: https://www.facebook.com/watch/?v=2813156882340677