Halili takon ministren Krifca: Shkëmbehen mundësitë për bashkëpunim në digjitalizimin e bujqësisë

0
80

Drejtori i Fondit për inovacion dhe zhvillim teknologjik, Festim Halili në kuadër të vizitës në Torino të Italisë, ka takuar ministren shqiptare të Bujqësisë dhe zhvillimit rural, Frida Krifca.

Takim me ministren e bujqësisë së Shqipërisë znj. Frida Krifca në panairin “Terra Madre”, ku shkëmbyem mundësitë për bashkëpunim në digjitalizimin e bujqësisë dhe ndarrjen e përvojave të shfrytëzuesve të FITR me kompanitë në Shqipëri.

Ky projekt i ETF do të zgjat 3 vjetët e ardhshëm për të aftësuar Ballkanin Perëndimor në sektorin e agrikulturës përmes digjitalizimit dhe agjendës së blertë europiane.