“Hana Jem”, super projekti i ri muzikor nga Albi Hoxha (Video)

Tregu i muzikës sonë çdo ditë e më shumë po pasurohet me emra të rinj që futen në këtë treg të ngjeshur . Një artist i ri po që premton shumë në industrinë e muzikës është Albi Hoxha. Albi sapo ka publikuar projektin e ti më të ri me titull “ Hana Jem ” këngë kjo që vjen e vizualizuar me videoklip. Ky projekt është punuar në mënyr shumë profesjonale dhe Albi e sjell të interpretuar në mënyrë të veçantë, këngë e cila pritet të rezultojë shume e suksesshme. Shumë prej artistëve tanë edhe pse emra të rinj janë pritur mirë nga publiku, Albi është 21 vjet dhe është një emër që premton të ngritet shpejt në skenë e muzikes shqiptare.