Isuf Lani ka gati një këngë kushtuar prindërve të tij

Një projekt që besoj do ti prekë të gjithë kushtuar prindërve të artistit. Ne mësojmë se Isuf Lani do ta sjellë shumë shpejt një ilahi të bukur dhe me videoklip, e ku personazh i klipit do të jetë dhe djali i tij Elmedini. Ai ka bashkëpunuar për këtë projekt me Faik Rama, studio Zejn Buza dhe kameramanin Islam Berisha ku i falenderon për punën e tyre,si dhe falenderues është edhe nga aktorit djalit të tij në rol Elmedin Lani si dhe vllaun Ejup Lani. Kënga mban titullin ” Më fal ti oj nana ime” dhe do të lansohet shumë shpejt në kanalin Youtube.