Izet Mexhiti viziton projektin në shërbim të qytetarëve në SarajIzet Mexhiti viziton projektin në shërbim të qytetarëve në Saraj

Njëri nga krerët më të lartë të BDI-së, Izet Mexhiti, sot ka vizituar punimet në rrugën Krushopek deri në Krushopek të Epërm, të financuar nga komuna Saraj dhe Agjencionit per Mbështetje Financiare në bujqësi dhe Zhvillim Rural. Z. Mexhiti është i njohur për kontaktin dhe afërsinë me qytetarët, përkushtimin për interesin e tyre si dhe prezantimin e projekteve për mirëqenien e qytetarëve.

Pas vizitës së këtij projekti, z. Mexhiti ka shkruar si vijon: Sot së bashku me Kryetarin e Komunës së Sarajit, Blerim Bexheti, zv. drejtorin Abdulselam Selami dhe zyrtarë tjerë, kemi ndjekur punimet që zhvillohen në rrugën Krushopek deri në Krushopek të Epërm. Projekt ky i përbashkët i Komunës së Sarajit dhe Agjencionit per Mbështetje Financiare në bujqësi dhe Zhvillim Rural. #PseJO

Geplaatst door Izet Mexhiti op Maandag 22 juni 2020