Ja familja e bukur e artistit Gjeke Dushaj!

Ai është një artist i njohur i muzikës shqiptare dhe një kompozitor i cili krijon këngë të bukura shqiptare, sidomos për këngëtarët që jetojnë në Amerikë. E kemi fjalën për Gjekë Dushaj, ku me anë të kësaj fotoje tregon familjen mjaft të bukur të tij duke na prezatuar me njëriun e tij të zemrës bashkëshorten e tij i cili që në vitin 1991 është martuar me të. Dhe vazhdon fotoja të na tregojë se nga kjo martesë e lumtur kanë dy djemë shumë simpatikë, i madhi që është Alberti i cili është kampion disa herë i sportit Jujitsu, dhe i vogli që quhet Danieli i cili merret me sportin e futbollit. E ne mund të themi një super familje e bukur dhe e kompletuar si ajo e artistit Dushaj.