Ja sa të infektuar janë regjistruar sot nga Covid-19 në Maqedoni

24 orët e fundit janë kryer 2813 teste të dyshuara për COVID-19 dhe prej tyre 509 kanë rezultuar pozitivë. Gjithashtu në 24 orët e fundit 9 pacientë e kanë humbur betejën me virusin, ndërsa janë shëruar 354 persona.