Ja sa të infektuar u regjistruan sot nga Covid-19 në Maqedoni

Jozyrtarisht nmk-post mëson se në 24 orët e fundit janë kryer 2 533 teste të dyshuara për COVID-19 dhe prej tyre 305 kanë rezultuar pozitivë. Gjithashtu në 24 orët e fundit 11 pacientë e kanë humbur betejën me virusin, ndërsa janë shëruar 167 persona./nmk-post.com